Makaron z mięsem w sosie bolońskin

Makaron z mięsem w sosie bolońskin

To jedna z nowości wśród naszych dań gotowych. Pyszny makaron świderki durum w gęstym sosie z mięsem wieprzowym to propozycja smacznego i bardzo treściwego dania. Warto spróbować.

  • Masa netto: 500 g
  • Ilość w zgrzewce: 6 szt.
  • Ilość na warstwie: 114 szt.

Masa netto: 500g

Składniki: woda, warzywa 28,3% : (cebula 12,5%, marchew 5,6 %, pietruszka 4,2%, seler 3,7 %, papryka 2,3%), mięso wieprzowe 12%, makaron 14 % (mąka z pszenicy durum), koncentrat pomidorowy 6,7 %, skrobia modyfikowana,olej rzepakowy, sól, cukier,przyprawy i zioła.

Wydrukuj Powrót do indeksu