Fasolka po bretońsku z boczkiem

Fasolka po bretońsku z boczkiem

500 g

To propozycja posiłku, który doskonale komponuje się z pieczywem lub ziemniakami. Dodane kawałki boczku dodatkowo nadają daniu smak wędzonki co sprawia że jest ono jeszcze bardziej smaczne.

  • Masa netto: 500 g
  • Ilość w zgrzewce: 6 szt.
  • Ilość na warstwie: 114 szt.

Składniki: fasola biała 40%, woda, boczek wędzony 10% [mięso wieprzowe 92,6%, woda, cukier,azotynowa sól peklująca(chlorek sodu, substancja konserwująca - azotyn sody)] , warzywa 5,4% ( cebula 5%, czosnek suszony 0,4 %), koncentrat pomidorowy 3,8 %, mąka pszenna , smalec wieprzowy , skrobia modyfikowana, sól, cukier biały, przyprawa smakowa (sól, marchew,cukier, cebula,czosnek,pietruszka, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, kurkuma) , przyprawy. Produkt może zawierać seler i gorczycę które są używane w zakładzie.

Ten kulinarny klasyk, inspirowany tradycjami kuchni francuskiej, jest doskonałą propozycją na obfity, pożywny obiad, którydostarczy energii na resztę dnia. Fasolka po bretońsku z boczkiem w słoiku to gotowe danie, które przemawia do sercai podniebienia każdego miłośnika dobrego jedzenia. Jest to połączenie delikatnych, a zarazem sycących strączków zintensywnym, dymnym aromatem mięsa, tworzące wyjątkową harmonię smaków. Dostępna w słoiku, fasolka pobretońsku z boczkiem gotowa to wygodne rozwiązanie, które pozwala cieszyć się głębią i bogactwem smaków.

 

Wydrukuj Powrót do indeksu