Zupa kapuśniak z kiełbasą
500 g
To jedna z tradycyjnych polskich zup. Do jej produkcji wykorzystujemy kapustę kiszoną, ziemniaki, marchew, pietruszkę cebule, seler i kiełbasę wieprzowa co w połączeniu tworzy doskonały smak.
- Masa netto: 500 g
- Ilość w zgrzewce: 6 szt.
- Ilość na warstwie: 114 szt.
Składniki : woda, kapusta kiszona 16,7%, warzywa 14,3% (ziemniaki 7%, marchew 3,2%, pietruszka 2%, cebula 1,3%, seler 0,8% ), kiełbasa 8% ( mięso wieprzowe 82%, mięso wołowe 10%, woda, skrobia, przyprawy naturalne,azotynowa sól peklująca), mąka pszenna, smalec wieprzowy, sól, przecier pomidorowy, skrobia modyfikowana, przyprawa smakowa (sól, marchew,cukier, cebula,czosnek,pietruszka, kwasek cytrynowy,kurkuma), przyprawy. Produkt może zawierać gorczycę która jest używana w zakładzie.
Wydrukuj
Powrót do indeksu

Flaczki domowe wieprzowe
Flaczki wieprzowe w rosole
Flaczki kościańskie z pieczarkami
Flaki po zamojsku
Flaki wołowe w rosole
Fasolka po bretońsku z boczkiem
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Fasolka w sosie pomidorowym
Bigos domowy
Gulasz wieprzowy w sosie węgierskim
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pulpety w sosie pomidorowym
Klopsiki w sosie pomidorowym
Klopsiki w sosie koperkowym
Zrazy z kapustą
Pieczeń rzymska z kapustą
Kasza gryczana z mięsem w sosie pieczeniowym
Makaron z mięsem w sosie bolońskin
Warzywa z mięsem po myśliwsku
Sos boloński z mięsem
Leczo pieczarkowe
Leczo pieczarkowe z kiełbasą
Zupa grochowa z kiełbasą
Zupa pomidorowa z kiełbasą
Zupa krupnik z mięsem
Zupa fasolowa z kiełbasą
Zupa gulaszowa z mięsem
Zupa żurek z kiełbasą
Zupa ogórkowa z kiełbasą
Pasztet Staropolski 270g
Kiełbasa staropolska 270g
Szynka wieprzowa w sosie pieczeniowym 500g
Golonka w sosie własnym 270g
Golonka w kapuście
Bogracz
Kurczak w potrawce z ryżem
Gulasz z żołądków drobiowych
Smarowidło z cebulką
Łopatka w sosie własnym 270G
Indyk w sosie własnym 270 g