Klopsiki w sosie koperkowym

Klopsiki w sosie koperkowym

500 g

Wykonane z dobrze doprawionego mięsa mielonego z dodatkiem cebuli oraz innych warzyw i przypraw są starannie formowane, a następnie delikatnie obsmażane na złoty kolor, co nadaje im apetyczną teksturę i smak. Klopsiki w białym sosie koperkowym to pyszne i aromatyczne danie, które łączy delikatność mięsnych kuleczek z ziołami. To praktyczne i szybkie rozwiązanie na obiad lub kolację. Pulpety w białym sosie koperkowym można podawać z różnymi dodatkami, takimi jak ziemniaki puree, kasza czy świeże warzywa.

  • Masa netto: 500 g
  • Ilość w zgrzewce: 6 szt.
  • Ilość na warstwie: 114 szt.

Składniki: woda,mięso wieprzowe 14% ,warzywa 7,3 % (cebula, marchew, pietruszka ,seler ),kasza manna ( z pszenicy) ,mąka pszenna, margaryna ,mięso wołowe 1,7%, smalec wieprzowy, skrobia modyfikowana, sól,skrobia ziemniaczana, białko sojowe, przyprawa smakowa (sól, marchew,cukier, cebula,czosnek,pietruszka, kwasek cytrynowy,kurkuma), koperek suszony 0,1%, przyprawy. Produkt może zawierać gorczycę która jest używana w zakładzie.

Wydrukuj Powrót do indeksu