Kapusta kwaszona z grzybami
900 g
Po zasmażeniu gości u wielu Polaków na wigilijnym stole. Można ją również wykorzystać jako farsz do tradycyjnych pierogów lub krokietów. Aromat grzybów w połączeniu z kapustą przywoła wspomnienia i nada wyjątkowości każdemu posiłkowi.
- Masa netto: 900 g
- Masa netto kapusty bez zalewy: 540 g
- Ilość w zgrzewce: 8 szt.
- Ilość na warstwie: 96 szt.
Składniki: Kapusta kiszona 57%, grzyby leśne 2,8 %, sól. Produkt może zawierać gorczycę, seler, gluten które są używane w zakładzie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu :
Wartość energetyczna : 79 KJ/ 19 Kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym KT nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 1,6 g
w tym cukry: 0,1g
Białko: 1,5 g
Błonnik 2,1g
Sól: 1,6 g
Przechowywać w miejscu suchym w temperaturze otoczenia.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin
Produkt pasteryzowany.