Fasolka po bretońsku z kiełbasą

Fasolka po bretońsku z kiełbasą

500 g

Łatwe, szybkie w przygotowaniu smaczne danie. Wyrazisty smak sosu i fasoli w połączeniu z kiełbasą tworzy doskonałą kompozycje kulinarną.

  • Masa netto: 500 g
  • Ilość w zgrzewce: 6 szt.
  • Ilość na warstwie: 114 szt.

Masa netto: 500g

Skład: fasola biała40%,woda,kiełbasa 9%[mięso wieprzowe82%, mięso wołowe10%, woda, skrobia, przyprawy naturalne, azotynowa sól peklująca (chlorek sodu, substancja konserwująca - azotyn sodu)], warzywa5,4%( cebula5%czosnek suszony 0,4%), koncentrat pomidorowy 3,8%, mąka pszenna, smalec wieprzowy, skrobia modyfikowana, sól, cukier,przyprawa smakowa( sól, marchew,cukier, cebula, czosnek, pietruszka,regulator kwasowości-kwas cytrynowy, kurkuma), przyprawy.

Produkt może zawierać seler, gorczyce, które sa używane w zakładzie.

Wydrukuj Powrót do indeksu